Libra Head Office, London

Lighting aimed at highlighting the feature bronze wall and to create a lightness of the main meeting room 'floating volume'. Direct and indirect lighting, accent and diffuse were combined to cater both for the functional day-to-day use of the space, but also to deviate from the the typical corporate 'undifferentiated' illumination. A scheme that focused more on walls, detail and artwork rather than the typical horizontal planes.

Architect: Divercity Architects

Interior Designer: Carole Topin Interior Designer

Client: Libra Group

Photography: Anna Stathaki 

Contractors: Overbury

Collaborator: Vasiliki Papakammenou

 

Reception wall and desk
Reception wall and desk
press to zoom
Main meeting room
Main meeting room
press to zoom
Feature wall with bronze artwork
Feature wall with bronze artwork
press to zoom